PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows XP sorunum Yardım edin

Şöyle bir sorunum var. Bilgisayar çok güzel açılıyor windows yükleniyor falan filan daha sonra 3 kullanıcı var bende hangisinden gireceksiniz diye soruyor seçiyorum açılıyor background resmini çıkıyor ama başka hiçbirşey çıkmıyor ekranda sadece ama sadece background resmi var. ne iconlar nede aşagıdaki bar. Bu nedir i nasıl düzeltebilirim. Windowsu yeniden yüklemek gerekiyorsa bilgilerimi kurtarma ihtimalim var mı yok sa bütün dosyalar silinecekmi? Yardım edermisiniz.

Format atmadan yeniden kurarsan , düzelir ve dosyaların silinmez.

Kolay gelsin.......

---
    mesajı iki yere birden yazmana gerek yoktu..
    http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...=110209#110209
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

evet özür dilerim iki yerde yazdığım için fakat acil cevap almam lazımdı. Peki format atmadan nasıl yapacam.yani pek bilgim yok bana adım adım özetlerseniz sevinirim. bende xp cdsi var. ne yapmam lazım. hadi cdyi taktım o kadarını beceriyorum :lol: bundan sonra :?:

Windows açılmadığına göre windows üzerinden kurma şansımız yok..

Bu durumda yapman gerekenler de gayet basit...

Cd yi yerleştirip yeniden başlatacaksın (biosta first boot - cd-rom olmalı)

otomatik olarak başlar.. dikkat etmen gereken aynı parça üzerine "biçimlendirme yapmadan" kurman..

Şimdi fazla ayrıntılı anlatamıyorum ama şu adreste ayrıntılı anlatılmış. (resimliymiş ama , resimler görinmüyor maalesef)

http://www.sorunne.net/forum_posts.asp?TID=679
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Eğer bilgisayarının yüklediğin bir dosyadan (crack türü birşey) dolayı bu duruma düştüğüne inanıyorsan (ki muhtemelen öyledir) bilgisayarını yeniden başlat, Windows XP yazısı gelmeden önce F8 tuşuna bas. Bir menü açılacaktır. Oradan güvenli kipte açılmasını sağla. Daha sonra sisteme Administrator olarak gir. Başlat - Çalıştır'a msconfig yazarak başlangıçta problem çıkaracak muhtemel programları devre dışı bırak ve hatta sorunu onun yaratttığına inanıyorsan o dosyayı bilgisayarında bularak sil. Daha sonra Adaware, Spybot Search & Destroy ve bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bilgisayarını yeniden başlat. Normal kipte açılsın. Kullanıcı adınla giriş yap. Eğer yine açılmazsa o ekranda Ctrl + Alt + Delete'e bas. Dosya - Yeni Görev (Çalıştır) yolunu izle. Buraya C:\WINDOWS\System32\restore\rstrui.exe yaz, Enter'a bas. Sistem Geri Yükleme penceresi gelir. Bilgisayarını sorunsuz olduğu bir zaman geri alarak sorunu halledebilirsin. Umarım bu bilgiler işine yaramıştır. Kolay gelsin ...

NOT : Forum kuralları gereği diğer mesajını sildim.

Benzer Başlıklar

1. Windows Kilitlendi açılmıyor. Yardım edin
    MehmetNadir tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 02.05.2010, 16:57
  2. windows çöktü yardım edin açılmıyo arkadaşlar
    spatroon tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.11.2006, 16:41
  3. MSI Ekran Kartı Sorunum Var Yardım edin Lutfen
    G-UniT tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5