PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: Cd Yazma Programı

ben nero 5.5 i kullanıyom hiç sorun gelmedi
    nero en iyisi

Alıntı Orijinalini Gönderen: DETONATOR
    Nero 6 'da bazı sorunları var. Örnek verecek olursak daha önce çoklu ortam diski başlattığın bir cd 'yi tekrak kullanmak için taktığında çoklu ortam diskine otomatik olarak devam etmek yerine tekrar çoklu ortam diski açıyor. Bu da daha önce yazdıklarını kaybetmene neden oluyor. Bence Nero 5 altıdan daha iyi.
    Ama o nero 6 nın bir eksiği değilki.Bilizyoruz ki nero 6, Nero exress,vidion express vs. programlarından oluşmuş bir paket.Ben LG writer aldığımda bana nero 6 OEM LİSANSLI OLARAK verildi.Şimdiye kadar hazırladığım hiç bir cd sorunlu çıkmadı.Acaba seninki de lisanslı mı.Yoksa demoyu indirip key mi attın...
    Dün tecrübedir, öğren!
    Yarın tahmindir, planla!
    Bugün fırsattır, kullan!

Ben Nero dan başka birşey kullanmadım ve kullanmaya ihtiyaç duymadım...

Nero sadece CD yazma programı değildir. Birçok multimedia özelliği bir arada barındırır..

-- Her türlü CD (iso , VCD , boot CD , Audio Cd vs.) yazabilir kopyalayabilirsiniz. Uygun formata dönüştürme için ayrı bir program kullanamaya gerek kalmaz , Nero otomatik dönüştürür..

-- Wave Editor ile her türlü müzik dosyası üzerinde çalışabilir , istediğiniz formatta (mp3pro , wma , ogg , aac vs. dahil) kaydedebilirsiniz..

-- Sisteminizin yedeğini alabilirsiniz..

-- Image Drive ile sanal CD oluşturabilirsiniz..

daha benim kullanmadığım birkaç özellik daha ...
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Alıntı Orijinalini Gönderen: mehmatrix
    Acaba seninki de lisanslı mı.Yoksa demoyu indirip key mi attın...
    Öncelikle ben Roxio'nun ortağı ya da çalışanı değilim. Formun düzeyini bizim takım sizinkini yener düzeyine indirmenin gereği yok. İnerse foruma yazık olur.

Bilgisayarımda hem Roxio ECDC hem de Nero kullanıyorum. ECDC 24x LG CD-RW aldığımda kutudan orijinal olarak BASIC sürümü ile çıktı. Nero ise yine 44x SCSI Yamaha CD-RW aldığımda kutudan orijinal olarak çıktı. Bu açıklamayı niye yazdığımı bilmiyorum.

Forumlarda amaç insanların düşüncelerini başkalarına kabul ettirmesi, yenmesi, yenilmesi değil; fikirlerini forum kuralları çerçevesinde özgürce ortaya koymasıdır. Kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda değildir. Eğer düzeltilecek bir yanlış bilgi varsa uygun şekilde düzeltilir.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Üsküdar

hepinize önerileriniz için teşekkür ederim.artık hepsini toplayıp bir sonuç çıkarırım kendime

Benzer Başlıklar

1. En iyi dvd yazma programı ve bir soru?
    FaRCoN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 08.01.2007, 19:37
  2. cd yazma programı..
    DreamLife tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 01.07.2006, 11:33
  3. Cd yazma programı acil?????
    _DaY_WaLkeR_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.06.2006, 13:23
  4. Cd Yazma Programı Kullan