PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: flash animasyon

Varsayılan flash animasyon

arkadaşlar flash animasyonları bilgisayarıma kaydetmek istiyorum ama açık olarak nasıl yapılacağını hangi programla yapılacağını bilmiyorum.çevirimdışıyken bile izlemek istiyorum.mesela grafi2000 sitesindeki animasyonlar ayrı bir pencerede açılıyor ama hiç bir şekilde kayıt yapamıyorum.

internette değilken explorer sayfasını açıp dosya menüsünden çevrimdışı çalıştırı seç..daha önce izlediğin animasyonun sitesine gidip tıklarsan çalışacaktır..çünkü o animasyonlar temporary internet files klasörüne kaydolur..aslında girip ordanda bakabilirsin..ama daha önceden internetten izlemiş olman gerekir..

Böyle bir konu daha önceden de açılmıştı. Keşke forumda biraz arama yapsaydın. Flashlar izlendikten sonra i.e de temporary internet files içine kaydolur. Oradan izleyebilirsin.

NiQuitinCQ
    Misafir

hangi browser kullandıgını bilmiyorum ama eger mozilla kullanıyorsan o sayfada bo bi yere sag tıkla ve "view page info " de .. ordan media tabına gel orda sayfada bulunan tum medialar listelernir .. type embed olan ve uzantıs .swf olanlar flash oluyor ... bunun uzerine gel ve save as butonuna bas ... eger ie fln kullanıyorsan kaynagı goruntule de ..metin halinde bi sayfa acılır ordan ctrl+f kombinasyonuyla >>.swf<< yi arat buldugun adresi istersen adres cubuguna istersen herhangi bi download programına yaz indir ..

Donatılar/sistem araçları/disk temizleme de.Ondan sonra Temporary İnternet Files çıkacak ,üzerine tıklayıp dosyaları göster de.Sonra klasörlerin içini tek tek ara.Zaten 4 klasör olması lazım.4 klasörede bak aradığın flash lar orda olacak.Yanlız flash ın tamamını izlemen gerek internette.Yoksa izlediğin yere kadar gösterir....

Benzer Başlıklar

1. flash animasyon
    guray_karadeniz tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.06.2006, 09:47
  2. flash ta animasyon yapımı
    hiphop8 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.12.2005, 16:25
  3. Flash Animasyon programları!!!
    inSerenity tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3