+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
09.09.2004 01:17 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Yurt_Disi
:comxt.exe diye bi prog. cpu'mu %100 çalıştırıyor
Tekrar merhaba arkadaşlar..
başlıktanda anlayacağınız gibi :comxt.exe isimli bir program pcmin başlangıcında otomatik olarak çalışıp cpu mu %100 oranında çalıştırıyor..
win xp pro eng sp2 yüklü olarak kullanıyorum.. trend micro internet security kullanıyorum tüm sistemi bildiğim en iyi programlarla tarattım ayrıca virüs programın ve firewall um gayet düzgün çalışyor.. ad aware pro. ve benzeri tüm programlarla denedim daha aklınıza gelen tüm programları denedim fakat restart atınca bu :comxt.exe isimli program çalışmaya başlıyor ve bilgisayarım çok yawaşlıyor kullanılmaz hale geliyor.. task manager dan end process yapıp pc mi düzgün kullanabiliyorum ama çok can sıkıcı bir durum bu her seferinde aynı şey çalışıyor
aranızda bilen veya duyan war mı böyle bişey ?
-
09.09.2004 01:53 #2
Başka bir sitenin forumunda görmüştüm. Comxt.exe bir virüs galiba. Başlat\Çalıştır'a msconfig yaz. Başlangıç sekmesine tıkla ve oradan :comxt.exe'nin yanındaki kutuyu boş bırak. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra virüs programı ile tarattır. Virüs programı olarak ta AVG'yi tavsiye ederim.Onla arattırma yaptır,büyük ihtimalle silecektir.
Silmezse :comxt.exe dosyasını dos altında silmen gerekecek.İşletim sistemin XP ise Google'dan "xp boot disk" yazarak arama yaptır. Boot dosyasını indir ve diskete kur.Tabii xp'nin boot diski için 6 disket gerekiyor.Dos altında da del komutundan sonra :comxt.exe dosyasının bulunduğu yeri yaz ve entera bas.
Kolay gelsin!
-
09.09.2004 02:57 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Yurt_Disi
msconfig yazdığımda start up programlarının içerisinde comxt.exe yok ki..
windows un kendi search i ile aratmayı denedim öyle bi dosya bulamadı.. başka dosya aratma programları buldum arattım yine bulmadı safe mode ve vga mode dan açıp arattım yine yok.. yani dosya sanki benim pcmde değilmiş gibi bişi.. anlayamıyorum hala
-
09.09.2004 08:41 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul
Google'da aradım, bir tek bu sonuç çıktı :
http://www.sorunne.net/forum_posts.a...&PN=1&get=last
Ben tam okumadım ama, sen yazılanları oku, belki işine yarar bilgiler bulabilirsin. Kolay gelsin ...
-
09.09.2004 12:07 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- ankara
ben de powerscan diye bir hijacker çıkmıştı.o da %100 çalıştırıyordu ve pagefile denen yerdeki dosya boyutu sürekli artıyordu.böyle bir ey olabilir.dikkat et internete bağlanmak isteyebilir veya bağlanabilir!
Benzer Başlıklar
-
İnternette suç diye bir şey yok mu?
celik28 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.06.2005, 18:53 -
mp4 diye birşey var mı??
concorde_rs tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 03.04.2005, 12:15 -
spy bot ofice prog casus diye algılıyor
berkeley77 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 03.02.2005, 20:36 -
:comxt.exe hakkında yardım istiyorum
krizalid tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 10.01.2005, 11:03 -
Hangi İşletim Sistemi Oyunları Daha İyi Çalıştırıyor?
Alper2003 tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 14.06.2003, 12:14

Alıntıyla Yanıtla

Bu laptop bataryasını arıyorum..
Bugün, 17:28 / Donanım