PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windos XP'de Hata MESAJI

Windos XP'de Hata MESAJI
    Arkadaşlar bilgisayarımda bir anda ekran masmavi olup bir hata oluştu diye mesaj geliyor ve yetkili satıcınızla görüşün yada gelişmiş mod başlatıp aygıtları tekrar yükleyin diyor. Bende bilgisayara format atıp win2000 ' i kurdum onda ise bilgisayar çalışırken bir anda reset atıyor bu arda xp de reset atıyordu . Reset atsın atmasına da bilgisayar tekrar açılmıyor ekran kararıyor ama bilgasayar çalışır durumda .
    Valla biraz sorunlar karışık ama yardımlarınızı bekliyorum. Biliyorum bazı sorunlar başımıza gelmeyince öğrenemeyiz.Bu sorunla karşılaşanlardan yardım bekliyorum . Teşekkürler....

Varsayılan BLUE

Selamlar, Saygılar...

Birden bire mavi ekran geliyordu diyorsun, Mydom un etkilerdinden biri. Diğeri ise o kadar çok sorun yazmışsın ki anlaşılmaz bi şekilde Win 2000 ile ile ilgili açıkcası bende anlayamadım. Senin yerinde olsam temiz bir format ve Win Xp.

Kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    çarenin olmadıgı yerden

bilgisayarın windowsunu yüklerken eksik yüklemeiş olabir veya senin yükledigin bir program virüs tasıyor ve buda bilgisayarının açılmadan kapatıyor olabir
    veya sen bilgisayrına arayüz yüklemye calısmı olabirisin bunu silmeye calıstıysan windows cökmüstür
    zaten format atmaktan baska carenyok

kolay gelsin dostum............

Hayır arkadaşlar formattan sonra yeniden kurulan işletim sisteminde virüsten bahsedemeyiz.Şimdi diskin tek bölümse donanımsal bir problemin var demektir.Diskin birden fazla bölüme bölünmüşse diğer disklerde çalıştırdığın programlar sistemde kararsızlığa neden oluyor demektir.Bunların çerçevesinde tekrar ayrıntılı bilgi verir misin?

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

acaba pwer supply yetmıyo olmasın yanı bılgısayara yuklenınce bılgısayar tıkanıyo ve guc yetmıyo olabılırmı acaba bıde bunu dusun kolay gelsın gecmıs olsun

Benzer Başlıklar

1. HATA MESAJI ALIYORUM AÇILIŞDA
    gezegen3344 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.04.2006, 11:21
  2. COUNTER'DA HATA MESAJI
    DEATH-ATTACK tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.11.2004, 10:13
  3. xp acilisinda yine garip bir hata mesaji
    fourpower tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8