+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Windos XP'de Hata MESAJI
-
14.09.2004 12:24 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
Windos XP'de Hata MESAJI
Windos XP'de Hata MESAJI
Arkadaşlar bilgisayarımda bir anda ekran masmavi olup bir hata oluştu diye mesaj geliyor ve yetkili satıcınızla görüşün yada gelişmiş mod başlatıp aygıtları tekrar yükleyin diyor. Bende bilgisayara format atıp win2000 ' i kurdum onda ise bilgisayar çalışırken bir anda reset atıyor bu arda xp de reset atıyordu . Reset atsın atmasına da bilgisayar tekrar açılmıyor ekran kararıyor ama bilgasayar çalışır durumda .
Valla biraz sorunlar karışık ama yardımlarınızı bekliyorum. Biliyorum bazı sorunlar başımıza gelmeyince öğrenemeyiz.Bu sorunla karşılaşanlardan yardım bekliyorum . Teşekkürler....
-
14.09.2004 12:27 #2
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Istanbul
BLUE
Selamlar, Saygılar...
Birden bire mavi ekran geliyordu diyorsun, Mydom un etkilerdinden biri. Diğeri ise o kadar çok sorun yazmışsın ki anlaşılmaz bi şekilde Win 2000 ile ile ilgili açıkcası bende anlayamadım. Senin yerinde olsam temiz bir format ve Win Xp.
Kolay gelsin...
-
14.09.2004 13:29 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- çarenin olmadıgı yerden
bilgisayarın windowsunu yüklerken eksik yüklemeiş olabir veya senin yükledigin bir program virüs tasıyor ve buda bilgisayarının açılmadan kapatıyor olabir
veya sen bilgisayrına arayüz yüklemye calısmı olabirisin bunu silmeye calıstıysan windows cökmüstür
zaten format atmaktan baska carenyok
kolay gelsin dostum............
-
14.09.2004 13:56 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
Hayır arkadaşlar formattan sonra yeniden kurulan işletim sisteminde virüsten bahsedemeyiz.Şimdi diskin tek bölümse donanımsal bir problemin var demektir.Diskin birden fazla bölüme bölünmüşse diğer disklerde çalıştırdığın programlar sistemde kararsızlığa neden oluyor demektir.Bunların çerçevesinde tekrar ayrıntılı bilgi verir misin?
-
14.09.2004 19:39 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul.gif
acaba pwer supply yetmıyo olmasın yanı bılgısayara yuklenınce bılgısayar tıkanıyo ve guc yetmıyo olabılırmı acaba bıde bunu dusun kolay gelsın gecmıs olsun
Benzer Başlıklar
-
HATA MESAJI ALIYORUM AÇILIŞDA
gezegen3344 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 05.04.2006, 11:21 -
COUNTER'DA HATA MESAJI
DEATH-ATTACK tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 25.11.2004, 10:13 -
xp acilisinda yine garip bir hata mesaji
fourpower tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 19.11.2003, 19:48

Alıntıyla Yanıtla

Bu laptop bataryasını arıyorum..
Bugün, 17:28 / Donanım