resimler arasına powerpoint slayt gösterisi ekleme -
18.09.2004, 16:04
Selam arkadaşlar ben resimlerimi vcd’ye aktaracam ve ordan izlemek istiyorum .bu işlemi movimaker veya proshowla yapıyorum fakat iki resim arasına powerpoint2000 ile hazırladığım slayt gösterisini koymak istiyorum yani mesela kendine kendine açılan güzel sözler gibi fakat her iki programda kabul etmiyor geçersiz dosya diyor bunu nasıl yapabilirim yada yapabileceğim başka bir program varmı?
Bunu sadece powerpoint kullanarak niye yapmıyorsun?resimi koy.slaytı koy. slayt timer'ını ayarla.Ama bunu nasıl VCD'den izlersin bilmiyorum. Canavar bir sistemin varsa bu slayt oynarken Snagit gibi ekranı kameradan çekiyormuşsun gibi çeken programlar var onlarla çek diyeceğim.
Ben bu işler için Ulead visual studio 8 kullanıyorum. VCD, DVD, SVCD vb şeyler yapabilir istersen resim ekleyebilirsin. Ben resimleri ekleyerek her resmin kaç saniye kalacağını resim geçiş efektlerini ve resimler üzerine yazı efektleri uygulamasını yaptım çok güzel istersen müzikte ekleyebilirsin. Bir resim arşivim vardı bu şekilde çok güzel bir vcd yaptım süper oldu. bir dene istersen.