PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Internet Cafe Programı

Merhaba Arkadaslar,

Ben yeni bir internet cafe actim (yaklasik 1 ay oluyo) cafemde kullanmak uzere guzel bir cafe kontrol prgramı arıyorum ücretsiz

Bu konuda bilginiz varsa bana lütfen acil olarak yazın...

Şimdiden teşekkür ediyorum ve kolay gelsin diyorum.

Byes...

Ben ''EasyCafe'' diye bir güzel bir program biliyorum fakat bilgisayarları aşırı derecede yavaşlatıyor.Başka doğru dürüst bi program görmedim hepsinden beleş girebiliyorsun .Sen direk bi adam bul o kontrol etsin ortalığı fiş miş kessin millete en kolayı öle bence...KolayGelsin

bencede easy cafe programını kullanabilirsin ve ben yavaşlattığını da zannetmiyorum çünkü bodrumda oturuyorum ve hemen hemen her internet cafe de var ve bilgisayarları da hiçte yavaş değil hatta bi gittiğim cafe baya küçüktü ve makineleri p3 dü onlar bille yavaş çalışmıyodu düşün

Ben ''EasyCafe'' diye bir güzel bir program biliyorum fakat bilgisayarları aşırı derecede yavaşlatıyor
    normal bir bilgisayarı(hatta normalin altında bir sistemi bile) kasmaz o program..

Tavsiyemdir easycafe

http://www.tinasoft.com.tr

ücretsiz indiriyorsun..bunun karşılığında pc ler kullanılmadıkları zaman server dan yollanan flash reklamlar monitörleri süslüyor..güzel bir görüntü olduyor hemde...

Arkadaslar Easy Cafe bende var ama Cafeyi yeni açtığım için benden ruhsat istiyorlar. Ruhsatta 5 gün içinde çıkacak diğer işlermlerdi 7-10 gün sürer diğer basit programlar da tam olarak işimi görmüyor

Benzer Başlıklar

1. Internet Cafemize (Cafe Programı) Ücretsiz Olan Tavsiyeler?
    emreka tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.03.2005, 17:23
  2. cafe programı
    kuSku tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.09.2004, 20:34
  3. internet cafe için goback programı...
    issot tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2004, 10:24
  4. internet cafe için filtre programı lazım
    Intelligent tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.07.2004, 16:40
  5. cafe programı
    by_matrix tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.03.2004, 12:47