PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ingilizce metin çevirme programı

ingilizce bir kitap var ve ben onu türkçeye çevirmek zorundayım ödevim var ve çok acil en geç yarın çevirii bitirmeliyim ingilizce metni türkçeye çeviren programı indirmem lazım indirdiğim program türkçe kategorileri içerirse iyi olur çok acil yardım ederseniz sevinirim kolay gelsin...

Dostum böyle programlar var ama hepsi ücretli.Zannedersem programbul.com'da vardı bir çeviri programı bir bak istersen ama oda r'le başlayan kelimeleri çevirmiyordu..

O tür programlar Cümleleri doğru ceviremiyor yanlış ceviriyor yani coğu türkce cümledeki sıraya gore ceviriyor oda yanlı oluyor ve ingilizceden türkceye cevirirken ingilizcedeki sıraya gore ceviriyor.

Yoo öyle değil,çok prof.programlar var bu konuda.Gramerine göre çeviri yapan bir çok iyi program var..Her zaman rastlıyordum bir yerde reklamına ama şimdi neresi unuttum.Yoksa link verirdim sana...

startaylan tşk ama site açılmıyor programbul.com diye açmaya çalışıyorum ama sayfa görüntülenemiyor. başka bildiğin site varsa söylermisin

Benzer Başlıklar

1. metin okuma programı --süper--
    come_fly_with_me tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 26.08.2009, 16:11
  2. türkçe-ingilizce metin çevirici
    celal69 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 23.02.2009, 10:24
  3. İngilizceden Türkçe'ye metin çeviri programı aranıyor
    Php-Nuke tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4