+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
05.11.2004 11:00 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
bakın java sorunumu nasıl çözdüm!
Arkadaşlar,
Hemen hemen hepimizin javayla ilgili sorunu vardır. www.java.com'dan development kitler mi indirmedik, microsoft V olsun diye kendimizi mi paralamadık, bilgisayarımızıa format mı atmadık vs, vs...Ancak beni günlerce uğraştıran bu sorun sanki bana nispet yapar gibi 1 saniye de çözüldü. Şimdi ben java sorunumu nasıl çözebilirim diye artık uluslararası bir araştırma yaparken aslında javanın çözümünün yine java da olduğunu keşfettim veya enazından benim bilgisayarımda işe yaradı. Şimdi açıklıyorum: araçlar'dan internet seçenekleri ordan gelişmiş tab'ına gidiyosunuz.ordan Java (Sun)'un altındaki 'java 2 v 1.4.2_06'nın yanında işaretli olan kutucuğun İŞARETİNİ KALDIRIP onun haricindeki tüm java ile ilgili olanlar işaretli kalacak. Hepsi bu..Ve benim şuanda javayla ilgili inanın hiç bir sorunum kalmadı. Darısı olanların başına umarım bu size de yarar...
-
05.11.2004 11:52 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Arkadasım o Java Sun'u kaldırdıgında da bilgisayarında Java sorunun olmamıs olması baska sebeblerdendir. Eger Service Pack 1 kurulu ise zaten java sorunun kalmıyor. Ben Java ile programlar yaptıgım icin Java programı bilgisayarımda extradan yuklu. Ama ben dedigin gibi onun yanındaki Check'i kaldırsamda bende Java sorunu olmayacak. Cunku Bende hem SP1 hemde SP2 yuklu.
Kusura bakma ama yanlıs bir gozlem yapmıssın. Java sorunundan kurtulmak "bu kadar" basit degil. Yani makinende muhakka Java Sanal Makinesini calıstıracak bir progr***** yuklu olması lazım.
Sitede defalarca tartısılmıs olan bir konudur bu.
Kolay gelsin...
Benzer Başlıklar
-
rapidshare kota sorununu çözdüm..
Mr_HaMMeR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 21.01.2006, 15:54 -
bu pc nasıl lütfen bakın
esenaygun tarafından Donanım forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 22.11.2005, 13:17 -
ghost'ta ntfs problemini ebediyyen çözdüm
tugra01 tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 20.09.2004, 16:46

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 18:51 / İnternet, Ağ ve Güvenlik