PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan .NET Passport hakkında bilgi istiyorum

Selam bu konu ile ilgili bir arattırm yaptım ama tam istediğim cevapları bulmadım.
    1)Tüm .NET Passport sitelerinde oturum açmak için bir ad ve parola kullanın ////Tüm .NET Passport siteleri derken ne anlama geliyor. /.NEt şekinde ki siteler mi.Yoksa microsoftun siteleri mi kastediliyor.
    2).NET Passport un amacı ne.Bize faydası tam olarak ne.
    3)Bir de messenger da ///Evet.Passport hesabımla oturum açmak istiyorum u tıkladıktan sonra karşıma gelen menüde e-posta adresini ve şifresinin altında ki küçük kutucukta passport hesabımı, windows kullanıcı hesabımla etkinleştir.Bu seçili olunca bana kazancı ne olacak.Avantajları ne dezavantajları ne?
    Lütfen sorulara sırayla ve anlaşılır bir şekilde cevap verirseniz memnun olurum.Cevaplarınızı bekliyorum.Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

tek tek cevaplayamayacağım sadece msn messenger 6.2 yi yükle,bende hiç soru falan çıkmadan bağlanıyo,yani öyle etkinleştir falan yok açınca otomatik bağlanıyo,1. sorunda ise genel bi bilgidir diye düşünüyorum,sen onları okumadan heryere nasıl giriyosan msn ed e öyle gir...

3. soruda kayıtlı kullanıcıysan o hesapla oturum açmak için,yani windowsu kayıtlı kullanıyosan

.net passport sadece microsoft ve partnerlerinin sitelerinde geçerli olan bir üyelik sistemidir.Mesela zone.msn.com veya slate.msn.com vs. sitelerde ayrı ayrı şifre kullanıcı adı almak gibi sıkıntılardan kurtarır.
    Passport ta bir kredi hesabıda vardır passporta para ekleyip,microsoft sitelerinde ödeme yapman gerektiğinde passportundan ödeme yapabilirsin,mesela msn inin alışveriş sitesinde.
    Elbette para yatırmak gibi zorurunluğun yok,eğer hotmail posta hesabın varsa zaten passport sahibisin demektir yani microsoft sitelerinde kayıt yaptırmana gerek yok.
    Passportu windows kullanıcı hesabına kaydetiğin zaman messengerinden passportunla oturum açtığında microsoft sitelerinde oturum açmana gerek kalmadan,windows tan senin bilgilerini alıyor ve senin adına hemen oturum açıyor.Ancak bunun olabilmesi için kendi hesabın ile windowsta oturum açman gerek,mesela bilgisayarında iki kullanıcı varsa,sen sadece kendi hesabınla windowsta oturum açtığında işe yarar.

Benzer Başlıklar

1. Anakartlar hakkında bilgi istiyorum.
    kandemir-r tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 26.01.2007, 23:32
  2. Ram Hakkında bilgi istiyorum
    recepok179 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.12.2006, 23:26
  3. php nuke hakkında bilgi istiyorum
    webmasterforum tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6