+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
01.12.2004 02:39 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
Bağlantı engelleyen programı devre dışı bırakma
Ben üniversite öğrencisiyim ve kaldığım yerde üniversitenin serverından çıkış yapan bir internet bağlantım var. Bu serverda zannedersem bir program yüklü ve bu program bazı sitelere girmemizi ve kazaa shrezaa, mIRC ve emule gibi programlarla download yapmamızı engelliyor diye sanıyorum.Çünkü bazı sitelere girmek istediğimizde surfcontrol yazısı çıkıyor.mIRC yi download ettim ve bir sitede bulduğum anlatılan ayarlarını yaptım.Packetnews.com ve diğer bazı sitelerde arama yaptırıp istediğim şeyi buluyorum ve oradaki linke tıkladığımda mIRC otomatik olarak devreye giriyor fakat biraz sonra DiSCONNECT yazısı çıkıyor.bizim serverın mIRC nin download için başka bir servera bağlanmasını engelliyor diye düşünüyorum.Düşüncemde haklımıyım ve bu sorunu nasıl çözebilirim.Emule programında da sol alt köşede .....dead yazısı çıkıyor.Bu sorunu çözebilecek bir program varmı? Bu arada Ftp ve http lerden download yapabiliyorum.Yardımcı olursan sevinirim.
-
01.12.2004 02:45 #2
Öncelikle başlığını düzeltmeli ve mail adresini de silmelisin...Daha sonra mutlaka sorununun yanıtı gelir...Form kurallarına uymalısın yeni olduğun için bilmiyor olabilirsin...
Link'e tıklamanı öneririm;
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...iewtopic&t=519
KolayGelsin...
-
01.12.2004 11:26 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul
Başlık değiştirilmiştir. Lütfen forum kurallarına uyalım.
-
01.12.2004 11:36 #4
üniversitenin proxy sunucusu bu tür bağlantılara izin vermeyebilir. sende başka proxyler kullanarak istediğin bağlantıyı yapabilirsin. proxy adresleri bulmak için
www.aliveproxy.com adresinden yararlanabilirsin.
Benzer Başlıklar
-
devre dışı bırakma
sercey tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 04.07.2010, 19:09 -
phpmyadmin'de dil seçimini devre dışı bırakma
contact tarafından PHP forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 04.08.2006, 16:26 -
Dizüstü bilgisayarda harici ekran kartını devre dışı bırakma
burock2000 tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 19.03.2006, 23:21 -
avast devre dışı!!!
erdij tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 15.10.2005, 09:49 -
Firewall Devre Dışı Bırakma
Ensar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 17.08.2004, 00:00

Alıntıyla Yanıtla

Acil Yardım
Bugün, 17:47 / İnternet, Ağ ve Güvenlik