PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Varsayılan CD'ye program kurma?

Projede kullanmak üzere boş bir CD'ye Proteus programının kurulmuş halini kaydetmek istiyorum(kopyalama değil) yani sanki HDD'ye kurar gibi CD'ye kurmak istiyorum.İçine örnekleride atıp direk CD'den çalıştırmak istiyorum.Böyle bir olanak varsa yardımcı oulrsanız sevinirim.

Varsayılan Re: CD'ye program kurma?

Alıntı Orijinalini Gönderen: KaDigitaL
    Projede kullanmak üzere boş bir CD'ye Proteus programının kurulmuş halini kaydetmek istiyorum(kopyalama değil) yani sanki HDD'ye kurar gibi CD'ye kurmak istiyorum.İçine örnekleride atıp direk CD'den çalıştırmak istiyorum.Böyle bir olanak varsa yardımcı oulrsanız sevinirim.Teşekkürler
    Nero nun içinde dosya yada klasör yedekleme proğramı var oradan bunu yapabilirsin kolay gelsin

eger bahsettiğin program "registry" kayıtları tutmuyorsa kurulu olduğu klasörü cdye kaydedip kullanabilirsin ama eger registry kayıtları varsa dediğin imkansız gibi bişey. tüm kayıtları cdroma göre yeniden düzenlemen gerekir.

böyle birşeyi yapman imkansız çünkü sen makina ya bir program kurduğunda o programın bazı dosyaları registry deninen bir yere atar bu da windows klasörü altında dır. ....

Programlar bir işletim sistemi üzerinde çalışmak üzere yazılmıştır.(Windows,Linux gibi).
    Senin yapmaya çalıştığın ise üzerinde hiç bir işletim sistemi olmayan bir harddisk'e program yükleyip çalıştırmaya benziyor.
    (Şahsi Fikrim)

Benzer Başlıklar

1. CD'ye Aktarma
    cyta77 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.01.2006, 02:54
  2. remote olarak program kurma VNC harici bir prog
    Hayal-et tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.09.2005, 13:24
  3. Arayüz Program İlişkisi Kurma
    serdo2 tarafından Yazılım forumunda