PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan ATI Catalyst hakkında bilgi lütfen

Merhaba arkadaşlar benim ATI marka bir ekran kartım var ismini falan duyuyorum nedir bu Catalyst ne işe yarar biraz bilgi verir misiniz lütfen

ati ekran kartlarını driver paketleri.. sanırım ...

Bende bir ATI kullanıcısıyım.Sana şu şekilde anlatabilirim sanırım.Ati sürücülerini Nvidianın sürücülerini Forceware diye adlandırması gibi Catalyst diye adlandırıyor.Sürücülerle beraber kart için gerekli tweak desteğinide sağlayarak kullanıcıya daha geniş yelpazali olanaklar sağlıyor.En son çıkardığı Catalyst Centerla bunu daha bariz bir şekilde somutlaştırdı.Catalyst Ceneteri kurmak için Microsoft Net.Framework 1.1 gerekli.İşletim sistemine ayrıca kurmalısın.Catalyst Center la sürücünün tüm ayarlarına kolayca ulaşabiliyorsun.Ayrıca küçük bir pencereden Ati simgeleriyle dolu bir yolda hareket eden kırmızı bir arabayla önizleme yaparak yaptığın değişikliklerin yarattığı farklılıklarıda izleyebiliyorsun.Bu ve bunun gibi bir çok özellikle Catalyst Center bir sürücü optimizasyon merkesi haline gelen bir yazılım haline getirilmiş.
    İnternette genel olarak Catalyst sürücülerden şu şekilde bahsediliyor.özellikle overclock camiasının 3. parti tweak yazılımlar ile sağlayabildiği ATI ekran kartlarının sürücülerinden en iyi performansı alabilmek için konfigürasyon ayarlarının yapılmasını sağlayan Catalyst Control Center yazılımı

Ayrıntılı Bilgi İçin:
    http://www.ati.com/products/catalyst...ter/index.html
    Kolay Gelsin....

Benzer Başlıklar

1. lg c2500 telefonu hakkında bilgi lütfen
    typhoon tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.05.2006, 01:12
  2. Opengl hakkında bilgi lütfen
    marihuana tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.09.2005, 09:44