arkadaşlar sorunum şundan ibaret adım adım yazayım
bilgisyarıma avg yükledim(forumdakilerin tavsiyesi üzerine) yükleme bitince tarama yaptım saolsun bi kaç virüs vs. buldu sil dedim. daha doğrusu dosyalarına bakmadan sildim. aralarında şöyle bakmıştım fservice .exe diye bir dosya vardı oda gitti.
baya acemice dvrandım. daha sonra her açılışta
şöyle bir uyarı geliyo. c:\windows\system32\fservice.exe bulunamıyor diyor. bir takım gariplikler oldu pcimde ve sistem geri yüklemede acılmıyo.
şimdi ne yapabilirim. xp pro sp2 yüklü (orj) cd yi takıp onarayımmı bir yama falan mevcutmu
bildiğimi anlatmaya çalıştım
şimdiden teşkkür ederim.
birdepc iş yerinde ve xp cd si şirket merkezinde. cd olmadan yapabileceğim bi şey varmı
Anladığım kadarıile prorat trojanını temizlerken fservice.exe dosyası da silinmiş.Bildiğim kadarı ile fservice.exe DirectX dosyası.DirectX i tekrar yüklemeni öneririm.Umarım yanılmıyorumdur.
Bilgisayarına prorat trojanı girmiş..Fservice.exe proratın kullanıdığı dosyadır...Bu dosya prorata özgüdür ve DirectX kullanmaz..Benim prorat ile ilgili bir yazım var..Aşağıda linki verdim..Bu linke tıkla ve ordaki regedit ile ilgili işlemleri uygularsan sorunu çözülecektir....