PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
12 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: dosya indirme

Varsayılan olayı tam anlamadım

simdi sanırım sen diyorsunki flashget ile dosya indirdigimda baglantı koptugu zaman dosyayı tekrar mı indirmek zorunda kalıyorsun konuyu daha acıklayıcı yazarsan iyi olur ama sana anladıgım kadarıyla yazayım:muhtemelen sen flash get ile yuklemek mi istemiyorsun ??? :roll:

araçlar seçeneklerden monitör bölümüne gelip "Alt tuşunu kullan" işaretleyin. flashgetle indirmek istediğiniz linklere "alt" tuşuna basarak tıklamanız gerekir.

Eğer flahgetin devreye girmemesini istiyorsanız şu yolu takip edin. Görev çubuğundaki flashget simgesine sağ tıklayıp "program monitörünü kapat" seçeneğini aktif hale getirin. Artık flashger açık da olsa kapalı da olsa indirme işlemlerinde devreye girmeyecektir ta ki siz aktif yaptığınız seçeneği deaktif yapana kadar...

ben flashget ile indirsin istiyorum ama dediğim gibi indirdği dosya asıl yüklemek istediğim doya olmuyor. php uzantılı bir dosya oluyorki bu da işime yaramıyor. ben ne yapabilirm bu durumda?

Flashget hiç kullanmadım ama getright.da indirmek istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp "getright ile indir" seçeneği var.Aynı durum olmasın ?

Kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Dosya indirme programı
    recrec tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 14.06.2011, 22:13
  2. RapidShare den dosya indirme
    isimsiz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 19.09.2008, 01:27
  3. mail den dosya indirme
    greencher tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda