PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar

Başlık: dosya indirme

ben flashget ile indirsin istiyorum ama dediğim gibi indirdği dosya asıl yüklemek istediğim doya olmuyor. php uzantılı bir dosya oluyorki bu da işime yaramıyor. ben ne yapabilirm bu durumda?
    Bazı durumlarda flashget indirme başlangıç sayfasında indirilecek dosyanın adını xx.php diye gösteriyor ardından indir dediğimizde gerçek exe vs. dosyayı indiriyor. Bazı sitelerde tabi bu gerçekleşmeyebiliyor. Bir de indirilecek dosyanın linkine tıklarken ctrl+alt tuşlarına basın. Olmazsa sağ tıklayıp bugman'in de benzettiği gibi flashget kullanarak indir seçeneğini seçin. Eğer yine de son olarak php dosyasını indiriyorsa bu siteden kaynaklanan bir durum olabiliyor. Bazı siteler kırılmış bir bağlantıya, kaldığı yerden devam etme isteğini gerçekleştiremeyebiliyor. Siz flashget ile indirseniz dahi, kırılma olduktan sonra tekrar başa dönebiliyor, belki bu sebeple bunu engellemeye çalışmış olabilirler...

essoloube
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: typhoon
    ben flashget ile indirsin istiyorum ama dediğim gibi indirdği dosya asıl yüklemek istediğim doya olmuyor. php uzantılı bir dosya oluyorki bu da işime yaramıyor. ben ne yapabilirm bu durumda?
    Bunun olma sebeplerinden biri de şu:
    Bazı siteler download linki verdiklerinde aslında başka bir siteye yönlendiriyor sizi ve istediğiniz dosyayı bu siteden indirebiliyorsunuz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda yapmanız gereken şey, tekrar download linkini tıklamak ama flash get açıldığında onu iptal ederek sayfanın tekrar explorer'da açılmasını sağlamak. Daha sonra esas indirme sayfası açıldığında download linkine tıklayarak flash get ile indirme yapabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

1. Dosya indirme programı
    recrec tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 14.06.2011, 21:13
  2. RapidShare den dosya indirme
    isimsiz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 19.09.2008, 00:27
  3. mail den dosya indirme
    greencher tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6