bende xp pro var ntfs olarak bıcımlendırıp uce boldugum diskin c: surucusunu yedekledım...ne disket hazırladım nede baska bısey..direk d de actıgım klasore yedekledım.. sunu ogrenebılırmıyım ghostu kurdugun surucuyle yedekleme yapmak ıstedıgın aynımı? ve xp arayuzuyle yapabıldıgın bı ıslemı neden dostan yapmak ıstıosun ?
maxer bu soru bana ise birincisi sağlamlık açısından diğeri ise image dosyasını diske atmak benim mantığıma ters cd ye kaydetmek benim için en sağlam yolu.
Disklerin boyutu çok önem taşımaz.neticede aynı diskten aldığın imajı yine oraya yedeklemeyi deniyorsun anladığım kadarıyla .Aksi bile olsa Ghost otomatik olarak restore ediyor.Yüklemeye kalktığında This program Can not play(use) NT gibi yada buna benzer bir ileti alıyorsan oluru yok.Yukarda arkadsasların bahsettiği NTFS destekli Ghost sürümü varsa bu çözüm olabilir.Ben Drive imaj kullanıyorum sektör Fat32 olsa bile Restore ettiğimde imaj NTFS olduğundan dosya sistemi otomatik olarak döüşmüş oluyor ama Ghost aynı şeyi yaparmı bilmem.İstersen birde öyle dene.