PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ntfs de ghost almak

norton ghost 2003 ile tüm diskleri ntfs bölümlü olan
    hardiskimin c bölümünün image ını almak istedim d ye ghot klasörü açtım ve içine
    ghost 2003 ü attım.xp cd sini taktım ve pc yi dos ortamına aldım
    fakat d de ki ghost exe dosyasına ereşim engellendi diye hata veriyor
    DIR d: dediğim zaman klasörü ve içini görüyorum fakat
    d ye geçip cd ghost yazdığım zaman erişim engellendi yazı yor acaba bunu nasıl hallederim.....
    (sitem xp 120 gb 3 e bölünmüş hepsi ntfs sp1 li) disketten denedim yine olmadı.....

Bildiğim kadarıyla Ghost NTFS dosya sistemlerini görmüyor(NT tabanlı disklerde çalışmıyor) en azından eski sürümleri.Drive Image Diye bir program var onu kullan Hiç sorunsuz
    Ayrıca ghost aynı harddisk üzerinde sorun çıkartıyor iki HDD var ise imajı Farklı Hdd ye almanı tavsiye ederim

Ghost 2003 NTFS desteklidir.Fakat önce 2003 ü full olarak işletim sistemine kurup sistem disketi hazırlatman gerekiyor.Elinde full ghost2003 yoksa,ghost.exe dosyasını diskete kaydet.Bilgisayarını sistem disketiyle aç (diskleri görüp görmemesi önemli değil) daha sonra diğer disketteki ghost exe yi çalıştır ve önergeleri takip et.

bende xp pro var ntfs olarak bıcımlendırıp uce boldugum diskin c: surucusunu yedekledım...ne disket hazırladım nede baska bısey..direk d de actıgım klasore yedekledım.. sunu ogrenebılırmıyım ghostu kurdugun surucuyle yedekleme yapmak ıstedıgın aynımı? ve xp arayuzuyle yapabıldıgın bı ıslemı neden dostan yapmak ıstıosun ?

Misafir

yaw hazır konu açılmışken sorayım.norton ghost un enson sürümünü nereden indirebilirim :?:

Benzer Başlıklar

1. Dos ortamında Ghost ile yedek almak. Formata son!!!
    KaDigitaL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.09.2006, 20:13
  2. NTFS
    erdemcekal tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.08.2006, 16:16
  3. ntfs
    ajan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.04.2006, 02:54
  4. Ghost almak hakkında :)