+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Dosyalarımı Kurtaramıyorum
-
11.01.2005 11:45 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
Dosyalarımı Kurtaramıyorum
Merhabalar,
Bilgisayırm dün hiç bir şekilde açılmaz oldu. Bende dosyalarımı başka bir hdd ye yedekleyip yeniden işletim sistemi kurmaya karar verdim. Ancak yedeklerini almaya çalıştığım klasörlerin bir kısmını windows xp nin içerik koruma adı altında geçen şifreleme yöntemiyle şifreledim.
Sonuç olarak şu anda bilgilerimi yedekleyemiyorum. MS DOS tan denedim ancak yedeklerini alamaya çalıştıım HDD mde NTFS dosya sistemi kullandığım için tam anlamıyla (ms dos için ntfs reader programıyla bir kısmını yedeklemeyi başardım) başarılı olamadım. Sanırım kendi bilgisayarımı bir şekilde açabilsem bütün dertlerime son vermiş olurdum ama yapamıyorum. Ne güvenli kipte nede başka bir kipte açılmıyor. Çözüm önerilerinizi acilen bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
11.01.2005 12:08 #2
diski başka makinaya tak bilgilerini aldıktan sonra. administrator ile aç ve şifreli bilgilerine sağ tık/özellikler/güvenlik/ sahiplikten administratora sahiplik ver. bilgilerini burada şifrelemeyi kaldır. herkes görebilsin istediğin yere kopyalanabilsin. forumda bu konunun çözümü anlatılmıştı ararsan cevabını bulacaksın(şifrelemeyle ilgili)
-
11.01.2005 13:06 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
Makinen neden açılmıyor ,
Yani en son ne yaptın , driver mı yükledin , anakartımı söküp taktın , ne yaptın akşam baktın sağlamdı sabah mı bozuldu biraz bilgi verisen makineni açtırırız.
Benzer Başlıklar
-
gizli dosyalarımı açamıyorum
akif02 tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 01.01.2008, 12:51 -
xp im çöktü dosyalarımı kurtaramıyorum...
f1racingdriver tarafından Yazılım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 05.07.2006, 00:21 -
dosyalarımı bulamıyorum
DarkRider tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 01.07.2006, 20:29 -
sürücüyü share den kurtaramıyorum :(
concorde_rs tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 13.06.2005, 13:44 -
Dosyalarımı bulamıyorum !!!!!
fatih1981 tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.05.2004, 19:03

Alıntıyla Yanıtla

Bu laptop bataryasını arıyorum..
Bugün, 17:56 / Donanım