PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Dosyalarımı Kurtaramıyorum

Merhabalar,
    Bilgisayırm dün hiç bir şekilde açılmaz oldu. Bende dosyalarımı başka bir hdd ye yedekleyip yeniden işletim sistemi kurmaya karar verdim. Ancak yedeklerini almaya çalıştığım klasörlerin bir kısmını windows xp nin içerik koruma adı altında geçen şifreleme yöntemiyle şifreledim. Sonuç olarak şu anda bilgilerimi yedekleyemiyorum. MS DOS tan denedim ancak yedeklerini alamaya çalıştıım HDD mde NTFS dosya sistemi kullandığım için tam anlamıyla (ms dos için ntfs reader programıyla bir kısmını yedeklemeyi başardım) başarılı olamadım. Sanırım kendi bilgisayarımı bir şekilde açabilsem bütün dertlerime son vermiş olurdum ama yapamıyorum. Ne güvenli kipte nede başka bir kipte açılmıyor. Çözüm önerilerinizi acilen bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

diski başka makinaya tak bilgilerini aldıktan sonra. administrator ile aç ve şifreli bilgilerine sağ tık/özellikler/güvenlik/ sahiplikten administratora sahiplik ver. bilgilerini burada şifrelemeyi kaldır. herkes görebilsin istediğin yere kopyalanabilsin. forumda bu konunun çözümü anlatılmıştı ararsan cevabını bulacaksın(şifrelemeyle ilgili)

Makinen neden açılmıyor ,

Yani en son ne yaptın , driver mı yükledin , anakartımı söküp taktın , ne yaptın akşam baktın sağlamdı sabah mı bozuldu biraz bilgi verisen makineni açtırırız.

Benzer Başlıklar

1. gizli dosyalarımı açamıyorum
    akif02 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 01.01.2008, 12:51
  2. xp im çöktü dosyalarımı kurtaramıyorum...
    f1racingdriver tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 05.07.2006, 00:21
  3. dosyalarımı bulamıyorum
    DarkRider tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.07.2006, 20:29
  4. sürücüyü share den kurtaramıyorum :(
    concorde_rs tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 13.06.2005, 13:44
  5. Dosyalarımı bulamıyorum !!!!!