PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan makinama ne yapmalıyım..!

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce fujitsu Siemens notebook aldım özellikleri 1.7 Centrino Dothan CPU, 512 Mmb ram, 80 GB sabit disk, 128 Mb ATı REdeon ekran kartı ve WXGA 15.4 ekran. fakat aldım alalı meletten pek memnun değilim örneğin bilgisayarım simgesinne tıkladığımda hemen açılması gerekirken 10 sn bir duraklamanın ardından kalsörü açıyor, internette dolaşırken 2 veya 3 TAb açtığımda bunlar arasında dolaşırken geç tepki veriyor, oyunlarda detaylandırmaları arttırtdığım zaman ekran kararıyor ( normaalde ya takılır ya da hiç açmaz) bu düldülü hızlandırmak için ne yapmalıyım bana ne öneririsiniz..! kolay gelsin

Windows kurulumu sırasında sorunlar yaşamış ise veya bilgisayarınıza spy,trojan v.b programlar girmiş ise bu sorunlar genelde ortaya çıkıyor.Oyun konusunda ise dizüstülerden fazla bir performans beklemeyin derim.

Adware türü programlar ile bilgisayarınızı taratın,eğer bunlar sonuc vermez ise en son çare olarak kurulumu tekrar yapın.

arkadaşım makinen bir dizüstüne göre güzel.takılmasının sebebini bilmiyorum ama herhalde internet te fazla dolaşıp bilgisayarına virüs ,trojan girmesidir.Benim bilgisayara aynısı oldu ben tabii :roll: hemen format attım sp2 li bilgisayar oldu şu an hiçbir şey yok.herhalde sende format atsan geçer diye düşünüyorum.

Varsayılan nasıl bulabilirim..!

Bu tür programlara bi kaç örnek verirmisin? ve bunların tam sürümlerini nasıl elde edebilirim..!

http://www.download.com/3120-20_4-0....search=+Go%21+ adresinden ad-ware programını cekebilirsiniz.Program ücretsizdir.

Not:Programı kurduktan sonra uptade etmeyi unutmayın..

Benzer Başlıklar

1. cd wr çalışmıyor ne yapmalıyım?
    kartanesi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 01.03.2007, 15:11
  2. pc den ses gelmıyor!!ne yapmalıyım
    GeL_Pc_pC tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.05.2006, 14:43
  3. 2,5 gb ile ne yapmalıyım?
    osmanguder tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8