+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
31.01.2005 14:54 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ANKARA
bilgisayardaki dosyalarımı nasıl sizlerle nsl paylaşabilirim
Selam arkadaşlar, bilgisayardaki dosyalarımı nasıl sizlerle paylaşabilirim?ve de sizden nasıl dosya,müzik,program vs.alabilirim? bunları yapabilmek için 2P2 programlarını kulandım ama hiç birinde online olamıyorum
* Vede arkadaşlar mynette bir maile dosya eklemek istiyorum ama sunucu bulunamıyor diyor
* bu siteye resim eklemek istiyorum SAVCI beyin verdiği adrese gidiyorum 100kb lık bir dosyayı ekleyemiyor yani sunucu bulunamıyor diyor gene
* mesenger de bir dosya gönderiyorum “jpg” arkadaşıma 37kb dosya gönderilemedi diyor
* güveblik duvarına bakıyorum ağ ağ bağlantılarımdan gelişmiş sekmesindeki “bu bilgisayarı internet üzerinde erişimi sınırlayarak yada önleyerek bilgisayar vede ağımı koru “seceneği işaretli değil.
Not: ev kullanıcısıyım modem DATRON RTA230 yardımlarınıza muhtacım
Hep beraber problemi çözeceğimize inanıyorum.........
-
31.01.2005 15:07 #2
Sizin yaşadığınız sorunlar internetteki genel bir sorundan kaynaklanıyor diyebilirim!
Telekom umuyoruz ki en yakın zamanda bu sorunu ortdan kaldıracaktır ve sizde söylediğiniz programlarla bu paylaşımları rahatlıkla gerçekleştire bileceksiniz!
KolayGelsin...
-
31.01.2005 15:15 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ANKARA
harsey telekomdam1 bitiyor yani
-
31.01.2005 15:29 #4
Herşey telekomda bitmiyor elbet sorun sizdede olabilir ama şu an için telekomda genel bir sorun yaşanmakta!Sizin mesajlarınızı ard arda gönderme sebeniniz gibi!Yani mesajlarınızı istemeden ard arda gönderdiğinizi tahmin ediyorum!Ama siz gönderdediğinizden 5 sn. falan sonra yenile deyin mesajınızın eklendiğini göreceksiniz!Tekrar tekrar yazmanıza gerek yok!Bilginize

KolayGelsin...
-
31.01.2005 21:06 #5
Vermiş olduğum resim upload sitesine ekleme yaparken upload edeceğiniz dosyalarda Türkçe karakter ve başında rakam olmamasına dikkat edin her zaman değil ancak arasıra site bu nedenlerden dolayı sorun yapmaktadır.
Paylaşım sorununuza gelince http://members.lycos.co.uk/nsercann adresinden iss ile ftp kurulumu dosyasını cekerek gerekli ftp serverı kurabilirsiniz.(Modeminizden 21 portunu açmanız gerekmektedir)
Eğer dosyalarınız ufak ise http://tripod.lycos.co.uk adresine üye olarak kedinize 50mb alan alabilir ve dosyalarını buraya atarak link verebilirsiniz.
NOt:21 portu ftp portu olduğu için bir sorun çıkmayacaktır(Saldırı vs.)
Benzer Başlıklar
-
bilgisayardaki ip numarası nasıl değiştirilir?
shark tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 02.01.2011, 14:31 -
MeramUO Shard Sizlerle
cutler258 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 05.10.2006, 21:43 -
ikili msn messenger isteyenlerle paylaşabilirim
soykan_karatas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 31.10.2005, 19:59 -
dosyalarımı nasıl kurtarırım...
ey tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.09.2005, 15:26 -
Arkadaşlarla videolarımı nasıl paylaşabilirim???
approachate2 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.03.2005, 07:54

Alıntıyla Yanıtla

Nvidia 9800 GT Benim Kart ile BF3...
Bugün, 21:54 / Donanım