En fazla 15,5 mm kalınlığıyla Zenbook Infinity, önceki nesil Zenbook’lardan yüzde 14 daha ince. ASUS Zenbook Infinity, dış kapakta ve klavye çevresinde Corning Gorilla Glass 3 ve Native Damage Resistance (NDR) ile çizilmelere karşı dayanıklılık gösterirken, şıklıktan da vazgeçmiyor.
Yeni Corning Gorilla Glass 3, önceki nesil Corning Gorilla Glass 2 ile benzer bir inceliğe sahip, ancak daha üstün bir çizilme dayanımı, daha az çizik görünümü ve artırılmış sağlamlık için Corning’in tescilli NDR Glass alaşımını kullanıyor. NDR’li Corning Gorilla Glass 3, çizilmelere karşı Gorilla Glass 2’den üç kat daha dayanıklı ve derin bir çizilme olması durumunda, dayanımı yüzde 40 artırarak görünür çiziklerin miktarını yüzde 40’a kadar azaltmasıyla fark oluşturuyor.
Zenbook Infinity, bir ASUS Zenbook karakteristiği olan düzgün eşmerkezli daireler tasarımına sahip ve bunun yanı sıra geleneksel dizüstü bilgisayarlardan daha dayanıklı ve güzel olan pürüzsüz bir dış yüzeyle geliyor.
Zenbook Infinity, 4-8 Haziran tarihleri arasında Taipei’de düzenlenecek Computex 2013’teki ASUS standında sergilenecek.
Zenbook Infinity lansmanının 2013’ün 3. çeyreğinde yapılması planlanıyor ve tüm özellikleri bu yılın ilerleyen aylarında belli olacak.